Lind 090-6 pers.

URVIKODDEN/ LINDESNES.LIND 090

Ligger ca.20 km vest for Mandal.En velutstyrt hytte på en stor naturtomt med panorama utsikt over sjøen.

Hytta ligger litt for seg selv, oppe på en høyde.Området byr på et flott turterreng i rolige omgivelser.Dette er en drøm for den som er glad i å fiske.

Mange god fiskeplasser ligger bare noen hundre meter unna..Audna, en av Norges beste lakseelver, har et av sitt utløp like i nærheten av Urvikodden.Opplev en vakker skjærgård med strender, svaberg og sist men ikke minst: MANGE GODE FISKEPLASSER.

Til SØRLANDSBADET i Lyngdal, er det ca.25 km.Et stort badeland med stupetårn, rutsjebane, varmtvannsbasseng, bølgebasseng, boblebad, spa og treningssenter. Så, på denne hytta kan også familier booke.

Lei deg en båt ( YELLOW BOOT, 21 ft-15 ps , GREEN BOOT 17 ft-25 ps eller en MAXIBOOT 24 ft-25 ps) for fiske, øyhopping og bading.En kanaltur gjennom den nye Spangereidkanalen må oppleves.Her kan vår / sommer og høstdager nytes.Hytta har egen sjøbu som kan benyttes til oppbevaring av fiskeutstyret.

UTSTYR: 3 soverom. 1: dobbelseng. 1: etg.seng. 1: etg.seng. Kjøkken: El.komfyr (3 plater), kjøleskap, mikroovn, kaffetrakter, dypfrys 100l Stue: Parabol med tyske kanaler, el.varme, vedovn.Bad: Dusj og wc.Terrasse med utemøbler.Strøm må betales: 1 kr/ kwt. IKKE RØYK. HUND: IKKE TILLATT. Parkering ved hytta. Sengetøy kan leies. Kr.130.-pr.sett.Obligatorisk utvask. Kr.800.-

Koordinater: 58.03926-7.22373

Attributt

Dobbelt seng Ja
Dusj Ja
Dypfrys 150 l.
Kjøleskap 50 / 50
Køye seng 2 stk
Norske kanaler TV Ja
Røyking ikke tillatt Ja
Satellitt TV Ja
Terrasse Ja
Utsikt til sjø/vann/elv Ja
Fiskemuligheter Ja
Sjøfiske Ja
  • Ankomst ---
  • Avreisedato ---
  • Antall personer ---

  • ---